Een aanvraag voor thuiszorg

Er kan in een mensenleven heel wat gebeuren. Vaak is dat ook nog eens heel onverwachts. Stel je maar eens voor dat je ineens in het ziekenhuis terecht komt. Door de medische klachten of het ziektebeeld mag je dan misschien alleen het ziekenhuis verlaten als er thuiszorg geregeld is. Thuiszorg is er voor onder andere persoonlijke verzorging en verpleging. Omdat het vaak allemaal best snel geregeld moet worden komt er ineens best veel op je af. Uiteraard niet alleen voor de patiënt zelf maar ook voor de partner, kinderen of naaste omgeving. Natuurlijk heb je dan een heleboel vragen en weet je misschien niet goed hoe je dit allemaal het beste kan regelen. Gelukkig zijn wij er dan van reurie.nl om je hulp en ondersteuning te bieden. Wij zoeken naar de beste oplossing zodat de thuiszorg perfect geregeld wordt. Dat de zorg thuis direct start nadat de patiënt het ziekenhuis mag verlaten.

Thuiszorg voor iedereen die het nodig heeft

Wij van reurie.nl begrijpen heel goed dat mensen niet precies weten hoe ze thuiszorg moeten aanvragen. Het eerste wat de thuiszorg doet is goed kijken en beoordelen welke zorg er precies nodig is. Wellicht kan je huisarts hier ook een grote rol inspelen. Door bijvoorbeeld met een bewijs of in het medisch dossier aan te geven dat thuiszorg echt nodig is.

Daarnaast zijn er bij ons hulpverleners die je graag wegwijs maken en je advies geven over alles wat te maken heeft met thuiszorg. Je hoeft je echt niet te schamen als je niet weet hoe de aanvraag precies gaat. Er komt ineens zoveel op je af en dan is het alleen maar fijn dat er een hulpverlener is die je daarin begeleid en je daarmee verder kan helpen. Thuiszorg is er namelijk voor iedereen die het nodig heeft.