Als je ouder wordt kan je te maken krijgen met gezondheidsklachten en hoge kosten, zoals ziekenhuisbezoek, medicijnen, aanpassingen in je huis of de aanschaf van een rollator of rolstoel. Je verzekering dekt meestal niet alle kosten, waardoor je hier voor een deel zelf voor opdraait. Als je een traplift moet kopen komt hier nog een kostenpost van € 3000,- tot zelfs € 9000,- bij! De prijs van een traplift is hoog doordat de trap in de fabriek op maat gemaakt moet worden en sommige trappen een bocht hebben.

Een traplift voor iedereen

Als je de traplift niet meer nodig hebt raak je hem vaak aan de straatstenen niet kwijt, krijg je er nog slechts een schijntje voor of breng je hem gewoon naar het grofvuil. 

Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig heeft de innovatie op het gebied van trapliften niet stilgestaan en kan het ook anders. Het bedrijf Kersten Revalidatietechniek heeft GTE-engineering de opdracht gegeven om een nieuwe traplift te ontwerpen die kan worden hergebruikt. Hierdoor kunnen gemeenten gemakkelijker trapliften in bruikleen geven aan burgers en hoeven ze niet steeds een nieuwe traplift op maat te bestellen. Zo worden trapliften een stuk goedkoper en beter bereikbaar voor meer mensen.  

Goedkopere en duurzame trapliften

GTE-engineering heeft een traplift ontworpen met rails die worden geplaatst met een vormbare buis. Hierdoor kan de traplift op maat worden gemaakt in de woning en direct worden gemonteerd. De rails kunnen in alle richtingen en vormen worden verbogen zodat ze op elke soort trapleuning passen en hergebruikt kunnen worden. Het resultaat is een goedkopere en duurzame traplift. 

Goedkoop een traplift huren

Doordat trapliften met een zogenaamd modulair systeem kunnen worden hergebruikt, is het ook mogelijk om een traplift te huren. Dit verlaagt de prijs tot € 90 tot € 150,- per maand. Vind je dit nog steeds te duur? Dan biedt Tiptop tweedehands trapliften uitkomst! Bij Tiptop tweedehands trapliften kun je namelijk een traplift huren voor slechts € 70,- per maand! Je krijgt dan een gebruikte traplift met garantie, onderhoud en service. Daarnaast betaal je een eenmalige startbijdrage voor de rails. Met de tweedehands trapliften van Tiptop heb je altijd de laagsteprijsgarantie. 

Altijd een traplift op maat 

Ook voor advies over het huren van een tweedehands traplift ben je bij Tiptop tweedehands trapliften aan het juiste adres. In een vrijblijvend gesprek wordt gekeken naar wat je nodig hebt en wat voor jou het beste is. Tiptop tweedehands trapliften neemt je al het werk uit handen. Als je je traplift niet meer nodig hebt hoef je deze namelijk niet zelf af te voeren. Je kunt de huur maandelijks opzeggen en de traplift wordt gratis voor je gedemonteerd en afgevoerd. Misschien heb je een familielid of ken je iemand die een traplift nodig heeft? Dan kun je deze persoon blij maken met jouw traplift. Met de tweedehands trapliften van Tiptop kun je zo lang mogelijk in je eigen huis blijven wonen, en wie wil dat nou niet?