De zorg heeft zich altijd in het zweet gewerkt voor onze maatschappij, nu corona in Nederland bevindt, werken zij nog harder dan ooit. In het begin van de corona tijd was het allemaal heel nieuw en heel Nederland wist niet wat hen te wachten stond. Wie had gedacht dat Nederland in lockdown zou gaan voor een virus, en dat er zoveel besmettingen en overledenen zouden zijn. 

Mensen in het ziekenhuis moeten nachten lang blijven werken, mantelzorgers hebben opeens veel meer werk dan ooit en dát allemaal door één virus dat nog niet eens zo lang bestaat.

Zorgmedewerkers

Voor oudere in een verpleeghuis en mensen met een laag begaafd niveau is dit een lastige periode. Ook zij moeten zich opeens aan nieuwe regels houden die zij voorheen helemaal niet kende, en al die veranderingen en onzekerheid is een lastige situatie om te snappen. Het is een lastige taak om geruststelling te geven als zorgmedewerker aan oudere en laagbegaafde mensen, want wat is de beste manier om deze situatie op de juiste manier over te brengen en wat is de beste manier om deze nieuwe maatregelen toe te passen bij oudere en laagbegaafde mensen? 

Relatiegeschenken

De zorgmedewerkers werken heel hard om ons in de maatschappij te helpen. Als er geen zorg medewerkers waren, hadden wij allemaal zelf voor elkaar moeten zorgen zonder professionele hulp. Om een hart onder de riem te steken bij de zorgmedewerkers is het leuk om een relatiegeschenk te geven. U kunt ervoor kiezen om een relatiegeschenk te geven aan familie en vrienden in uw omgeving, maar u kunt er ook voor kiezen om een relatiegeschenk voor de zorgsector te geven. 

Bij My Mitella is het mogelijk om een relatiegeschenk voor de zorgsector te kopen. 

Hoe leuk is het om als zorgmedewerker, leuke medische sokken te krijgen!

Sokken met een leuke print erop zoals; pleisters, injecties, dokterskoffertje en pillen.

Bij My Mitella is het mogelijk om deze leuke medische sokken te bestellen!