Als je een dure Apple Telefoon hebt is het belangrijk dat deze niet snel kapot gaat. Dit is belangrijk omdat een telefoon heel vaak heel duur is. Deze wil je niet kapot laten gaan omdat je dan een nieuwe moet kopen terwijl dit vaak een groot geldbedrag kan zijn. Het is hierbij belangrijk dat je gaat kijken naar Apple hoesjes. Deze Apple hoesjes zijn heel erg handig voor je telefoon en kunnen ervoor zorgen dat jouw telefoon niet  kapot kan gaan als je hem bijvoorbeeld laat vallen. Het is hierbij ook belangrijk dat je veel verschillende soorten hoesjes hebt die je om je telefoon kunt doen. Zo heb je hoesjes die alleen de achterkant beschermen, maar je hebt ook hoesjes die de voorkant en de achterkant kunnen beschermen. Het ligt eraan hoe je met je telefoon omgaat. Ook is het belangrijk dat je hoesje wel om je iPhone past. Zo heb je hoesjes voor de iPhone 5, maar ook hoesjes voor de iPhone 10. Het is belangrijk dat het hoesje past anders heeft het alsnog geen nut voor de bescherming van je telefoon. Het is belangrijk dat deze ook waterdicht is. Anders heb je kans dat je telefoon alsnog kapot gaat en je hoesje van de telefoon ook. Ook is het belangrijk dat er een garantie zit op een hoesje. Zo kan het zijn dat een telefoonhoesje al naar een paar weken kapot is. Dan is het belangrijk dat je een nieuwe kan krijgen van de winkel en niet een nieuwe hoeft te kopen. Dit scheelt je weer wat geld.

Verzekering

Het is ook belangrijk dat als je een duurdere mobiel hebt dat je een verzekering neemt voor je mobiel. Op deze manier kan je een nieuwe mobiel krijgen mocht je mobiel kapot gaan. Het is wel belangrijk dat je kijkt naar de verschillende verzekering, omdat sommige verzekeringen niet alles dekken. Zo kan het zijn dat je mobiel gestolen wordt en je geen nieuwe krijgt. Dit kan zijn omdat je verzekering dit dan niet dekt. Het is dus belangrijk dat je goed kijkt naar de verschillende verzekeringen.

Zelf op je telefoon letten

Het is ook belangrijk dat je zelf goed kan letten op je eigen telefoon. Het is belangrijk ook al heb je een hoesje om je telefoon dat je hem niet laat vallen. Hij kan namelijk ook kapot gaan met een hoesje eromheen. Daarom is het belangrijk dat je hier goed oplet. Ook kan je soms controleren of je telefoon in je broekzak zit. Zo kan je kijken of hij niet gestolen is of dat je hem niet ergens hebt laten liggen. Als je zelf goed op je telefoon let kan er ook niks raars mee gebeuren.