Lees hier over een goedkope boxspring kopen en het het belang van een goed bed hebben. We brengen veel uren van de dag in bed door, en dat is belangrijk om weerbaar en vitaal te zijn. Een bed is dan ook een product wat intensief belast wordt, het moet goed steunen en vocht afvoeren, en ondanks dat lang meegaan. Lees hier dus alles over goede bedden, en dat je een topkwaliteit boxspring kan kopen voor een lage prijs.

Goed slapen is een hele wetenschap

Deze tekst is tekort om te omschrijven wat voor processen er in het lichaam afspelen tijdens het slapen. Dit artikel richt zich dus minder op de wetenschap en meer op de praktische zaken. Bijvoorbeeld dat gemiddeld genomen een lichaam tijdens de nachtrust zo’n twee liter vocht verliest, en dat het zweet afgevoerd moet worden. Tijdens de slaap verslappen alle spieren, je bent als je slaapt volledig aangewezen op de ondergrond. Om deze redenen is een matras opgebouwd uit allemaal lagen, en daar zit een flinke studie achter. De goede kwaliteit kun je nu in huis halen tegen een lage prijs als je kiest voor een goedkope boxspring. Dan heb je zo’n bed wat optimaal vocht kan afvoeren en zal steunen waardoor je echt tot rust komt. Aan de buitenzijde ziet het er gesloten uit, maar het tegendeel is waar, het bed heeft een optimale ventilatie.

Verschillende modellen en prijsklassen

Afgezien van aanbiedingen waardoor een boxspring nog maar 349,= euro kan kosten, zijn de bedden relatief voordelig, want zo’n bed gaat met alle gemak tien jaar mee. Voor minder dan 35,= euro per jaar heb je een bed waar je een derde van de dag gebruik van maakt. Voor een hogere prijs heb je een luxere elektrisch verstelbare boxspring. Alle boxsprings hebben een mooie strakke ombouw, en een praktisch hoofdbord. Er is alle keuze met de kleuren van de ombouw, en die kleuren zijn te omschrijven als subtiel. Dit is belangrijk, want aan de ombouw van een bed moet je niet teveel onrustig ogende tierelantijntjes hebben. In de praktijk is een slaapkamer altijd rommeliger dan in een showroom, zo staat er in een showroom geen stoel met daar overheen kledingstukken gehangen wat in de slaapkamer wel het geval is. Laat de ombouw van het bed daarom maar eerder saai dan fraai ogen, een strakke ombouw in bijvoorbeeld een grijstint is in de praktijk precies goed. Een voorbeeld hierin is de boxspring Mallorca, een uiterst comfortabel bed met een tijdloos design te verkrijgen in de kleuren zwart, antraciet, lichtgrijs, taupe, en donkerbruin. Met de kennis dat een bed een onopvallend item moet zijn zal antraciet een favoriete kleur moeten zijn, mits de vloer een houtdessin heeft, want dan staat een bruintint mooier. De prijs maakt het nog net een goedkope boxspring, want voor slechts 749,= euro heb je een exemplaar van 140 cm breed en voor 799,= euro één van 160 of 180 cm breed. Voor een kleine opslag van 49,= euro heb je een koudschuim topper wat een aanrader is. Alle genoemde prijzen zijn consumentenprijzen inclusief BTW. De boxspring Mallorca is een bed wat aan alle eisen voldoet zoals goed steunen en vocht afvoeren. Het bed heeft alleen één nadeel, ’s ochtend uit bed komen zal lastiger zijn dan nu.