Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee ook de goede voornemens. Een van de meest genoemde voornemens is afvallen. Dit is een nobel streven, we beginnen vol goede moed met sporten om al vrij snel weer in te kakken. Er zijn talloze manieren om wél op een verantwoorde manier af te vallen. Met een personal trainer bijvoorbeeld en een abonnement op de sportschool. Helaas zijn door de corona maatregelen alle sportscholen gesloten. Toch is dit niet een excuus: thuis kunnen we wel degelijk afvallen onder professionele begeleiding met een thuissportplatform.

Trainingsschema en voedingsschema

Er zijn meerdere platforms actief die begeleiding bieden bij thuis afvallen. Bijna allemaal bieden ze een trainingsschema én voedingsschema aan. Ook geven ze concrete voedings- en levensstijltips. Het trainingsschema is voor één week. Het voedingsschema is meestal voor 8 weken, gemiddeld vallen mensen 1 kilo per week af. Afvallen betekent niet dat lekker eten taboe is geworden. Verantwoord koken hoort erbij, maar dit kan heel lekker zijn. Om je hierbij te helpen bieden meerdere platforms een foodguide aan.

Online sportlessen volgen

Door het volgen van online sportlessen kun je thuis afvallen, op jouw manier en op jouw tempo. Je krijgt van het platform de begeleiding die je nodig hebt en je hebt een stok achter de deur. Een bekend thuiswerkplatform is Fit at home. Dit platform biedt meer dan 1000 verschillende work-outs, elke work-out duurt ongeveer 20 minuten. Deze online sportlessen kun je streamen op je tv, laptop of smartphone. Fit at home geeft aan dat je met 3 work-outs per week thuis kunt afvallen.

Speciale work-outs die helpen afvallen

Fit at home heeft speciale work-outs samengesteld voor mensen die thuis willen afvallen. Ze hebben vele work-outs ontwikkeld die ervoor zorgen dat je fitter en slanker wordt met de juiste sport oefeningen. Ontdek de verschillende work-outs op hun website en kom meer te weten over hun thuissportplatform.